شرکتهای سوئیسی خواستار سرمایه گذاری در ایران
سرمایه گذاری در ایران : سفیر سوئیس در ایران، مارکوس لایتنر، ضمن ملاقاتی با معاون رئیس جمهور، محمدباقر نوبخت درخواست شرکتهای سوئیسی برای سرمایهگذاری و حضور در ایران را مطرح کرد. و خواستار مرتفع کردن موانع گمرکی شد.
به گفته وی، علیرغم تحریمهای آمریکا، علاوه بر نستله شرکتهای سینجتا، روشه، فولر، ، نوارتیس تمایل به سرمایه گذاری در ایران دارند.
اظهارات رییس سازمان برنامه و بودجه
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، ضمن مثبت خواندن مذاکرات اخیر روسای جمهور دو کشور آن را نشانه اعتماد ایران و سوئیس خواند. و با استقبال از رویکرد کشور سوئیس، اظهار داشت: نهادسازیهایی که در ایران شکل گرفته علت سرپا ماندن ایران علیرغم تحریمهاست. و امکان را به ما میدهد تا بتوانیم در شرایط تحریم، تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم. از اینکه کشور سوئیس همواره تلاش کرده رابطه منطقی و خوبی با ایران برقرار کند ، خرسندیم.
وی همچنین با تعبیر غروب خورشید تحریمها و طلوع خورشید همکاریها ادامه داد: انشالله در آینده، همکاریهای گستردهتری با طرف سوئیسی داشته باشیم..
همچنین در دیدار نمایندگان بازنشستگان غیرهیات علمی دانشگاه فرهنگیان و فنیحرفهای رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، تاکید کرد: همسانسازی حقوق بازنشستگان قابل بازگشت نیست و در دولت بعد هم ادامه خواهد یافت.
بنا به گزارش ایسنا، این نمایندگان ضمن تقدیر از وفای به عهد در اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان، خواستار تشکیل کارگروهی برای رعایت عدالت در همسان سازی حقوق بازنشستگان و نظارت بر اجرای این موضوع شدند.
نوبخت هم دراین دیدار با مسئول دانستن سازمان در قبال دغدغههای مردم و تجمعات اعتراضی آنها بویژه بازنشستگان، تصریح کرد: اگرچه توانستیم در دولت یازدهم نرخ ارز را ثابت نگه داریم و نرخ تورم را تک رقمی کنیم اما به جهت تشدید تحریمها و شرایط سخت جنگ اقتصادی در دولت دوازدهم ارزش پول ملی افت کرد. و از همین رو سعی کردیم فاصله حقوق آنان با شاغلان را با اقداماتی مانند همسان سازی حقوق بازنشستگان کم کنیم. و در هیات دولت هم قرار بر این شد که این مساله همچنان مورد بررسی قرار گیرد و به تدریج همه مشکلات اجرایی مرتفع و احقاق حق شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه امسال ۲۰هزار میلیارد تومان برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان پرداخت شد، گفت: برای افزایش قدرت خرید کارمندان دولت در سال گذشته ۵۰درصد به حقوقشان افزوده شد. و این باعث شکاف و تبعیض میان دریافتی شاغلان و بازنشستگان شد.