وب سایت رسمی گروه بین المللی 10Points

آموزش علم پتروشیمی

من صمد كارگر با تجربه ٢٥ ساله در شيمی و پتروشيمی به شما ياد ميدهم چگونه با استفاده از اين صنعت پول ساز، ثروتمند و روياهاتون رو بسازين.​

همه‌ گیری و کسب‌ و کارهای کوچک

همه‌ گیری و کسب‌ و کارهای کوچک

تاثیر همه‌ گیری بر کسب‌ و کارهای کوچک

 

به علت ماهیت ابتکاری و فرصت‌طلبانه ذاتی کسب‌ و‌ کارهای خرد، کوچک و متوسط یا همان (MSME)  می‌توانند خود را در دوره پاندمی احیا کنند. هر چند که برای طی این راه نیاز به حمایت زیادی خواهند داشت.

 

 

آنکتاد یا همان کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل ضمن یک گزارش تاکید کرده که لازم است تا سیاست‌گذاران نهادها و سیاست‌ها را به نحوی متعادل‌سازی نمایند تا سهم بیشتری در احیای اقتصاد پس از همه‌‌گیری نصیب کسب‌ و کارهای کوچک شود. طی هفتمین «اجلاس بین‌المللی امپرتک» که آنلاین انجام شد تاکید زیادی بر پشتیبانی و حمایت از کسب‌ و‌ کارهای کوچک شده است.

 

 

سرپرست دبیرکل آنکتاد، ایزابل دورانت، در این اجلاس اظهار کرد: لازم است تا اولویت‌های بهبود اقتصادی و اجتماعی دردوران پساکرونا مبنای حمایت‌های ارائه شده از سوی دولت‌ها قرار گیرد. وی در ادامه تاکید کرد که رویکردهای کوتاه‌مدت پشتیبانی، مانند درنظر گرفتن تخفیف‌ در مالیات برای این دست کسب‌ و‌ کارها و علاوه‌بر‌این حمایت از اشتغال‌زایی و کم کردن بدهی‌ها تاثیر بسزایی دارد و لازم است ادامه یابد. دورانت همچنین بر جایگاه کلیدی تمرکز سرمایه‌گذاری بر برنامه‌های ساختاری بلندمدت مثل توسعه مهارت‌های کارآفرینی تاکید کرد.

 

 

ستون فقرات اقتصاد جهان را کسب‌ و‌ کارهای کوچک و متوسط که به عنوان (MSME) شناخته می‌شوند،  تشکیل می‌دهند. این نوع کسب‌وکارها در سطح بین‌المللی نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ درصد از اشتغال‌زایی کشورهای در حال توسعه را برعهده دارند. اما این کسب‌ و‌ کارها به نحوه نامتناسبی متاثر از نوسانات حاصل از پاندمی شده‌اند. زیانی که کسب‌ و‌ کارهای حوزه خدمات غیرضروری در زمان پاندمی دیده‌اند، فراوان است و موجب ازبین رفتن بخشی از آنها شده است.

 

 

علی‌رغم این، سایز کوچک این کسب‌ و کارها آنها را قادر می‌سازد تا منعطف باشند و با شرایط پیش آمده در زمان پاندمی تطابق بهتری داشته باشند. این کسب‌ و‌ کارهای کوچک و متوسط دارای این پتانسیل هستند که کمک به تنوع اقتصادی و کمبود ظرفیت‌های تولید در کشورهای کم درآمد، کنند.

 

بهره‌برداری از ظرفیت کارآفرینان

 

در این اجلاس، شرکت‌کنندگان بر سیاست ویژه‌ای که بر تقویت نقش کارآفرین‌ها و توسعه ظرفیت کارآفرینی تاکید داشت، تمرکز داشتند. رئیس کارآفرینی آنکتاد، تاتیانا کریلووا، بر هدف این برنامه‌ که همان شناسایی و بعد حمایت از کارآفرینان به‌منظور رشد پتانسیل آنها است، تاکید کرد. یکی از اصلی‌ترین راهکارها به‌منظور‌ تقویت و  تسهیل کارآفرینی در دوران همه‌گیری سیاست‌های حمایتی هستند. وی همچنین کارآفرینان و کسب‌و‌کارهای کوچک را برای پیوستن برنامه آنکتاد در کشورهای خود تشویق کرد تا امکان مشارکت آنها در ریکاوری اقتصادی در دوران پساکرونا تسهیل گردد.

 

پشتیبانی از کسب‌ و‌ کارهای کوچک

 

مطابق گزارش سایت آنکتاد،  در این اجلاس وزیر امور صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری نیجریه، ماریام کاتاگوم، بر کمک‌های بلاعوض کشورش از کسب‌وکارهای کوچک تاکید کرد تا بدین وسیله فوریت‌های مالی آنها مرتفع شود. این وزیر نیجریه‌ای علاوه براین گفت پشتیبانی از کارآفرینان و کسب‌و‌کارهای کوچک موجب ایجاد فرصت برای رشد آنها و بالارفتن بهره‌وری می‌گردد. اینکار باعث ایجاد زمینه لازم برای تقویت اقتصاد و اشتغال‌زایی می‌شود.

 

 

در سال‌های اخیر، این کشور با تجدیدنظر در سیاست‌های خود درمورد کسب‌وکارهای کوچک و متوسط زمینه را برای تقویت مقاومت خود را در مقابل پاندمی فراهم کرده است. آنها همچینین فرصت‌های بیشتری را به‌منظور پشتیبانی از استارت‌آپ‌ها در اقتصاد دیجیتال ایجاد کرده‌اند. علاوه‌بر‌این کشورهایی مانند آنگولا، برزیل، عربستان سعودی، اروگوئه و آرژانتین نیز از سیاست‌های خود در مورد پشتیبانی از کسب‌وکارهای کوچک صحبت کردند. مدیر فنی آژانس خدمات پشتیبانی کسب‌و‌کارهای کوچک برزیل، برونو کوئیک، ضمن تاکید بر این که این نشست قطعا یک تجربه تاثیرگذار بوده، آن را یک نقطه عطف در زندگی بسیاری خواند.

 

کارآفرینان و تجاربشان

 

جلسات تعاملی با کارآفرینان نیز، ضمن این اجلاس  برگزار شد و تعدادی از آنها داستان‌ موفقیت خود را مطرح کردند. مدیر یک شرکت پردازش محصولات کشاورزی در نیجریه، وسون سولارین،صحبت از آسیب‌های شدید به این کسب‌وکارش در زمان پاندمی کرد و از اینکه به علت محدودیت‌ها، امکان دسترسی به مزارع وجود نداشت، گفت.

 

 

وی همچنین شرح داد که چطور با بهره‌گیری از فناوری‌های دیجیتال امکان افزایش تقاضا را برای محصولاتش پیدا کرده است. و در نهایت بعد از کرونا خود را چگونه با شرایط جدید وفق دهد. از کشور برزیل، آگدا اولیور نیز بیان کرد که محدودیت سراسری، زنان را بسیار بیشتر از مردان تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و نتیجتا سیاست‌های حمایتی باعث تقویت آنان می‌گردد. در این اجلاس که به میزبانی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل برگزار شد، از ۶۴ کشور جهان حدودا ۶۰۰ شرکت‌کننده حضور بهم رسانده بودند و تقریبا از ۹۴ کشور ۳ هزار بیننده از طریق تلویزیون اینترنتی سازمان ملل و فیس‌بوک این نشست را دنبال کردند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.