
طعمی بهتر و غنیتر
آخرین محصول بدون گوشت غذاهای غیرممکن(Impossible Foods) قرار است از پنجشنبه روی میز بیاید. گوشت خوک گیاهی که ادعا میشود خوشمزهتر و سالمتر از واقعی است.
محصول گوشت خوک ابتدا در رستورانهای ایالات متحده، هنگکنگ و سنگاپور در دسترس خواهد بود. و برنامههای بیشتری برای توسعه در خرده فروشی در این بازارها در ماههای آینده وجود دارد. این سومین راه اندازی تجاری این شرکت مستقر در کالیفرنیا پس از ناگت گوشت گاو و مرغ است. که میخواهد موقعیت خود را در فضای رو به رشد پروتئین گیاهی تقویت کند.
دنیس وودساید ، رئیس Impossible Foods، در مصاحبه اول قبل از راه اندازی، به “Squawk Box Asia” گفت که جایگزین گوشت خوک میتواند گوشت واقعی را از نظر طعم و ارزش غذایی شکست دهد.
وی گفت: “خوک معمولاً به عنوان یک محصول سالم در نظر گرفته نمیشود. اما در اینجا شما جایگزینی دارید که طعم آن به همان اندازه خوب است. اما در واقع برای شما بهتر است.”
آغاز فروش گوشت گیاهی در رستورانها
به گفته این شرکت، این محصول-که عمدتا از سویا تهیه می شود-پروتئین مشابهی با گوشت سنتی خود دارد. اما بدون کلسترول، یک سوم چربی اشباع کمتر و کالری بسیار کمتر.
در همین حال، در آزمایش طعم و مزه کور اخیر توسط Impossible Foods، مشخص شد که اکثریت (۵۴درصد) از مصرفکنندگان هنگ کنگی گفتهاند که محصول گوشت خوک گیاهی را ترجیح میدهند.
وودساید میگوید: “ما قصد نداریم محصولی را روانه بازار کنیم مگر اینکه در واقع از گوشت حیوان بهتر باشد. هم از نظر طعم ، که این دادهها ثابت میکند که از نظر ارزش غذایی هم بهتر است.”
فروش این گوشت خوک گیاهی شرکت Impossible Foods در Bar Momofuku Ssam نیویورک این پنجشنبه، 23 سپتامبر، آغاز می شود. سپس از 4 اکتبر در هنگ کنگ و اواخر امسال در سنگاپور در دسترس خواهد بود. رستورانهای شرکت کننده عبارتند از زنجیره ای Ruby Tuesday ایالات متحده ، Tim Ho Wan و Beef & Liberty هنگ کنگ.
قیمت گوشت گیاهی خوک
وودساید گفت که تعیین قیمت آنها به عهده رستورانها است. و افزود که محصولات Impossible Foods به طور معمول “تقریباً در رستورانی با گوشت حیوانات قیمت دارند – گاهی کمی بالاتر”.
این آغاز همزمان با افزایش تقاضا برای پروتئین جایگزین انجام میشود. زیرا مصرفکنندگان و شرکتها از تاثیرات زیست محیطی کشاورزی سنتی حیوانات آگاهتر میشوند. تخمین زده می شود که این صنعت مسئول 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانهای در جهان است.
شرکت Impossible Foods، ادعا میکند که محصول خوک آن 81 تا 85 درصد آب کمتر، 66 تا 82 درصد زمین کمتر مصرف میکند. و 73 تا 77 درصد گازهای گلخانهای کمتر از تولید گوشت خوک تولید میکند.